Червень-липень 2021 р. Перша і третя юридичні практики студентів 1-го та 3-го курсів 081 ПРАВО 

Практика здобувачів вищої освіти університету проводиться в установах, які відповідають меті, завданням, змісту практики, а також вимогам освітніх програм.

Першу і третю юридичні практики студенти, які навчаються за освітньою програмою 081 Право, проходять на базах практики на основі прямих договорів із підприємствами, організаціями, установами, незалежно від їх організаційно-правових форм і форм власності.

 На початку практики здобувачі вищої освіти проходять інструктаж з техніки безпеки та охорони праці, ознайомлюються з правилами внутрішнього розпорядку підприємства, порядком отримання документації та матеріалів.

 Після закінчення терміну практики здобувачі вищої освіти звітують про виконання програми та індивідуального завдання. Форма звітності здобувача вищої освіти про проходження практики – письмовий звіт державною мовою.Велике дякуємо Николай Бабенко за допомогу під час визначення баз практик для майбутніх юристів, а саме за співпрацю з Головним управлінням Національної поліції в Дніпропетровській області в особі Заступника начальника Головного управління – начальника слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області полковника поліції Сліпчука Олега Степановича

Від admin

Залишити відповідь